2019 DIGIFAB SUMMIT NIGERIA

DigiFAB Summit Nigeria Theme

Digital Manufacturing: Diversity & Inclusion for sustainable Local Content Development

May 23 @ 9:00 am - 5:00 pm in Abuja
9:00 am
Registration
60 Minutes
10:00 am
Welcome Address
10 Minutes
10:10 am
Speaker 1
15 Minutes
10:25 am
Keynote Speaker
15 Minutes
10:40 am
Technical Session 1
45 Minutes
11:25 am
Plenary Session
45 Minutes
12:10 pm
Speaker 2
15 Minutes
12:25 pm
Speaker 3
15 Minutes
12:40 pm
BREAK / NETWORKING WINDOW
30 Minutes
01:10 pm
Technical Session 2
45 Minutes
01:55 pm
Technical Session 3
45 Minutes
02:40 pm
Speaker 4
15 Minutes
02:55 pm
Closing Remarks
10 Minutes
03:05 pm
Exhibition
60 Minutes
04:05 pm
CLOSING / NETWORKING WINDOW
Buy Your Tickets And Join Now
DigiFAB Summit Nigeria Tickets are selling out fast
Early Bird Ticket

25,000seat

  • Ticket is only valid for the day of the event

Need additional pricing info? Get in touch for custom and high-volume pricing.

Partners & Sponsors
DigiFAB Summit Nigeria

Sponsors are welcome! Click here to Sponsor this Event.

talent call
___________

GOT SKILLS/CREATIVE TALENT?

volunteers
___________

LIKE TO VOLUNTEER AT THIS EVENT?